POST

Egy naptár mind felett!
Megújult a Dental Pocket előjegyzése.

A felhasználóinkkal együttműködve, az ő visszajelzéseik alapján fejlesztettük ki a Dental Pocket 2.2-es verzióját. Nézzük meg részletesen, hogy mostantól hogyan jegyezhetnek elő azok az orvosok, akik a Dental Pocket-ot választják.

Bővebben

Fogorvosi asszisztensként dolgozik? Megmutatjuk, hogy tud egyszerűen adminisztrálni!

A fogorvosi rendelőkben az adminisztrációs feladatok nagy része általában az asszisztensekre hárul. Ezek a feladatok időrablók, esetenként akár unalmasak, és bonyolultak.

Bővebben

Top 5 marketing trend, amit érdemes követni, ha több pácienst szeretne

Az online eszközök használata a páciensszerzés terén is elengedhetetlenek. Most összefoglaljuk azokat a marketing trendeket, amelyek használatával növelhető a fogorvosi rendelő forgalma.

Bővebben

Új fejlesztések a Dental Pocketban! Mutatjuk a kedvencünket!

A praxismenedzsment szoftver lesz a fogorvos egyik legközelebbi munkatársa, így ennek hatékonyan, gyorsan, pontosan kell dolgoznia, hiszen így nyújthat valós segítséget. A Dental Pocket fejlesztései így készülnek.

Bővebben

A Dental Pocket nem csupán egy fogászati szoftver! Interjú Baumann Leventével.

A Dental Pocket indulásakor interjú készült a fejlesztő cég vezetőjével, Baumann Leventével.  Beszélgettünk a program tulajdonságairól, a fogorvosi szoftverek piacáról, és hosszútávú tervekről.

Bővebben

TOP 5 + 1 indok, amiért online fogászati szoftvert használjunk!

Papír alapon adminisztrál? Megmutatjuk miért érdemes online fogászati szoftver használni mindennapi munkája során. 
 

Bővebben

Kifogásai és félelmei vannak az online szoftverekkel kapcsolatban? Most eloszlatjuk őket!

A félelmek természetesek. A változatás azonban bizonyos esetekben szükségszerű. Választ adunk azokra a kifogásokra, amelyek a leggyakrabban merülnek fel egy online fogászati szoftverrel kapcsolatban.

Bővebben

Úgysem hiszi el, hogy 5 másodperc alatt adminisztrálhatja az ideiglenes tömést.

Az adminisztrációval töltött idő csőkenntése mindenki érdeke. A címben tettünk egy vállalást, a cikkben pedig bizonyítunk! Tegyen próbára minket és olvasson tovább!
 

Bővebben

Dental Pocket ©

Baumann Dental és Marketing Kft.